MAKSULLISET VUOROT

Jos haluat varata omalle ryhmällesi oman, maksullisen vuoron, siihen on RSKK:n jäsenillä ensisijainen mahdollisuus, ennen kuin ylijääviä vuoroja myydään ulkopuolisille. Vuorojen jakamisessa huomioidaan aktiivisuus RSKK:n toiminnassa.

Hallin hinnat:

• 30 €/h arkena, 35 €/h viikonloppuna, arkena päivävuoro klo 8-16 20 €/h
  • viikonloppuna puolikas päivä (klo 8-14 ja 14-21) 175 €, kokopäivä 350 € klo 8-21

Pakkasraja -15 °C, jos vuoro peruuntuu annetaan korvaava vuoro.

Hallin varaukset ja vuorot näet Tapahtumakalenterista. Hallin varauksia voit tiedustella sähköisellä lomakkeella.

JÄSENTEN VUOROHARJOITTELU

Hallikausi on 1.9-30.4, jolloin hallin käyttö maksullista. Syyskausi on 4 kk (1.9-31.12) ja kevätkausi 4 kk (1.1-30.4) säävarauksella, eli kautta on mahdollista pidentää tarpeen vaatiessa. RSKK:n jäsenille kausikortin hinta on 40€/kausi, molemmat kerralla maksettuna 70€, ja se oikeuttaa käyttämään hallia ohjatuilla lajivuoroilla ja vapaavuoroilla.

Jäsenet voivat lunastaa halliin oman avaimen maksamalla 50 €:n avainpantin ja täyttämällä aktiivisuusvelvoitteen. Avainpantti peritään kaikilta, jotka oman avaimen lunastavat, koska majan avainten osalta käytäntö on osoittanut, että avaimet eivät muuten palaudu yhdistykselle ja hallin uudet turva-avaimet ovat kovin kalliita yksittäin teetettynä. Pantti maksetaan takaisin, kun jäsen aikanaan palauttaa avaimen.

Avainpantit ja hallimaksut maksetaan yhdistyksen tilille. Tili- ja viitenumerot löytyvät yhteystietosivulta (linkki). Avaimen voi lunastaa Merja Ruutikaiselta (ruutimer@gmail.com) kuittia vastaan.

Halliharjoittelumaksun maksaneiden jäsenten on mahdollista hyödyntää hallin varaamattomia tunteja omaan harjoitteluunsa. Jokaisella vuoroaikojen ulkopuolella treenaavalla tulee olla halliharjoitteluoikeus (maksu maksettu). Varauksien ulkopuolisella ajalla "sopu sijaa antaa", lajien ja harjoittelijoiden kesken, tai oikeutta rajoitetaan - näin myös väärinkäytösten kohdalla. Vapaata aikaa voi siis käyttää kaikkien lajien harjoitteluun, myös samanaikaisesti.
Vapaa-harjoitteluaikana tai vuoroilla, jos tilaa on, voi jäsen tuoda satunnaisesti yksittäisen vierailijan harjoituksiinsa. Vierailijan harjoittelumaksu on 10 € / vuoro. Se maksetaan yllä olevilla tilitiedoilla ja siitä ilmoitetaan mainittuun sähköpostiin (vierailijamaksu, jäsenen nimi, vierailijan nimi, milloin käytetty).