Agilityn alkeiskurssi keskiviikkoisin klo 19:30 kennelmajalla

Kurssi alkaa 14.7., yhteensä 8 koulutuskertaa, kouluttajana Laura Saari. Mukaan mahtuu 5 nuorta tai aikuista koiraa (ikä vähintään 6kk). Kurssin hinta 50 €, edellytyksenä RSKK:n jäsenyys. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: laura.ilona.saari @ gmail.com (poista välit):
Kerro viestissäsi muutamalla sanalla koirasta (nimi, ikä, rotu) ja mahdollisesta harrastustaustasta.
Saat maksuohjeet kurssipaikan varmistuttua.

Tervetuloa iloisen ja vauhdikkaan koiraharrastuksen pariin!

* Agilityharjoitukset keskiviikkoisin

Kisaavat ja kisoihin tähtäävät (jatkuva ryhmä) sekä agilityn alkeet (kurssi)

* Agilityharjoitukset perjantaisin

Ohjatut rataharjoitukset (jatkuva ryhmä). Ryhmässä harjoitellaan ratoja mölleistä 1-ja 2-luokkiin. Harjoitukset ohjaa Ilona Mallat.

Jatkuvissa ryhmissä harjoitteluun edellytys on ryhmään sopiva taso, vanhoilla jäsenillä aktiivisuustunnit täynnä ja kausimaksu, ei erillistä maksua. Uudet jäsenet kausimaksulla.
Vapaita paikkoja voi tiedustella: laura.ilona.saari @ gmail.com (poista välit)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Järjestämme kouluttajatilanteen mukaan agilitykoulutusta alkeisista kilpaileviin. Harjoittelupaikka on Kennelmaja, harjoitukset pidetään etupäässä hallissamme, joka on maneesityyppinen lämmittämätön keinonurmihalli.

Uusia aktiivisia jäseniä otetaan harjoitusryhmiin tilanteen mukaan. Jos olet kiinnostunut kouluttamisesta tai muuten kehittämään agilitytoimintaa, ota rohkeasti yhteyttä!