Hallituksen kokouskoosteet

Hallitus päätti kesällä 2021 alkaa julkaisemaan kokouksistaan koosteita, jotta toiminta on jäsenistölle entistä avoimempaa.

Mikäli jäsenistöllä on hallituksen käsittelyä tarvitsevia asioita, niin hallitus ottaa vastaan esityksiä!

Hallituksen kokous 7/2021 (22.9.2021)

Agilitytoimikunnan perustaminen

• Jäsenistöltä tulleen ehdotuksen perusteella järjestetään kokous agilitytoimikunnan perustamiseksi. Kokouksessa valitaan toimikunnan jäsenet ja heidän keskuudestaan lajiyhteyshenkilö, sekä jaetaan mahdolliset vastuualueet toimikunnan sisällä.

Näyttelytoiminta

• Anotaan ryhmänäyttely vuodelle 2023.
  • Anotaan kaikkien rotujen näyttely vuodelle 2024 yhteistyössä kahden muun yhdistyksen kanssa.

Majan ja hallin asiat

• Sadevesikourujen ja ikkunoiden rakenteellisen vian korjaustyö etenee.

Muut asiat

• Hankitaan majalle ensiaputarvikelaukku/kokonaisuus, joka on mahdollista ottaa mukaan myös maastoon.
  • Hankitaan majaan lukittava kaappi koetarvikkeiden säilytystä varten.
  • Uudistetaan nettisivujen jäsenyys- ja hallitusosiot, lähetetään jäsenistölle tiedote syyskauden asioista ja tulevista tapahtumista.
  • Kartoitetaan ja hankitaan yhdistykselle kannettava tietokone ja printteri/kopiokone koetulosten syöttämistä ja tuloslappujen kopiointia ym. varten.

Hallituksen kokous 6/2021 (10.8.2021)

Lajien hallivuorot kausi 2021-2022

• Agility keskiviikkoisin 2 ryhmää (17:30–21:00) ja perjantaina 1 tai 2 (17:30-20:00)
  • Toko/RT torstai 17–20 ja lauantai 9-12
  • PK tiistai 17-20 ja sunnuntai 9-12
  • Ulkopuolinen vuokraaja su klo 12-16 tammi-maaliskuu
  • Kisakalenterin tekeminen pitkällä tähtäimellä lajiaktiivien kesken (varaukset voidaan tehdä kalenteriin merkinnällä “alustava”)

Palveluskoirat

• Viime kokouksessa päätetyn hyppyesteen uusimisen yhteydessä uusitaan ainakin 650g noutokapulat

Muu lajitoiminta

• Lajiyhteyshenkilöt: jos lajiyhteyshenkilöksi on useampi hakija, pyritään saamaan kaikki mukaan: tehtävää voi hoitaa useampi henkilö vastuualueita jakamalla (esim.koulutukset ja kokeet, maastolajit..) ja/tai lajeihin voidaan perustaa toimikunta, joka valitsee keskuudestaan lajiyhteyshenkilön

Majan ja hallin asiat

• Sadevesikourujen ja ikkunoiden rakenteellisen vian korjauksen osalta tarjouksien perusteella päätettiin tilata työ Alukvik OY/Veka Liiman

Muut asiat

• Lisätään Virkku yhdistyskäyttäjiksi hallituksen jäsenet, joilla on jokin SPKL:n lajin koetoimitsijakortti
    - Muut lisäämispyynnöt tarkastellaan tapauskohtaisesti

Hallituksen kokous 5/2021 (8.7.2021)

Agility

• Agilityyn uusi rengas ja keppien ohjurit on tilattu

Palveluskoirat

• PK-kokeita varten hankitaan Gappayn 1m hyppyeste, jota käytetään vain kokeissa. Nykyinen hyppyeste on huonossa kunnossa. Parannetaan esteen kuntoa harjoituskäyttöä varten.

Muut asiat

• Hankitaan iZettle päätelaite kerholle, jotta korttimaksu onnistuu tulevaisuudessa kanttiinissa.
  • Sadevesikourujen ja ikkunoiden rakenteellisen vian korjauksesta tarjouskyselyt käynnissä, puheenjohtaja hoitaa kilpailutuksen loppuun.
  • Etelä-Hämeen Kennelpiirin vuosikokouskutsu on saapunut, ja kokous on 15.7. RSKK:lta on menossa edustus paikan päälle.