Riihimäen Seudun Kennelkerho ry:n jäsenyys

Riihimäen Seudun Kennelkerhon jäsenenä pääset harjoittelemaan eri lajeja joko omatoimisesti tai mukavassa porukassa. Kerhollamme on upeat harrastuspuitteet: kaksi ulkokenttää - kivituhkapohjainen ja nurmipohjainen kenttä - sekä hiekkatekonurmipohjainen maneesityyppinen halli. Lue lisää Kennelmajasta ja harrastuspuitteistamme täältä (linkki):

Sivun alalaidassa jäsenhakemuslomake - tervetuloa jäseneksemme!

Oletko kiinnostunut agilitysta, tokosta vai kenties pk-lajeista? Vai oletko menossa näyttelyyn ja haluaisitte koirasi kanssa hioa kehätaitojanne? Eri lajien harjoittelumahdollisuuksista saat parhaiten tietoa lajin yhteyshenkilöiltä (linkki).

Aktiivisuusvelvoite

Kerhomme toiminta perustuu vapaaehtoistoimintaan ja meillä on käytössä aktiivisuusvelvoite, josta lisätietoja löydät täältä (linkki).

Jäseneksi hakeminen

Riihimäen Seudun Kennelkerhon hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksissaan. Kun jäsenyys on hyväksytty, jäsensihteerimme lähettää sinulle viitenumerolla varustetun maksulomakkeen, jolla voit maksaa jäsenmaksun. RSKK ei luovuta jäsentietoja suoramarkkinointia varten eikä muille ulkopuolisille tahoille.

Jäsenmaksut ja liittymismaksu 2021

- uuden jäsenen liittymismaksu 20 euroa ja perhejäsenen liittymismaksu 10 euroa

- jäsenmaksu vuosijäsen 20 euroa ja perhejäsen 10 euroa

Henkilötietojen käsittelyssä sovelletaan henkilötietolakia. Lain edellyttämä rekisteriseloste nähtävissä täältä: Rekisteriseloste