TehtäväNimi
JäsenAnni Roiha
JäsenJasu Hakman

Puheenjohtaja Laura Saari

Liityin Riihimäen Seudun Kennelkerhoon vuonna 2006 ja pääsimme koirani Rikin kanssa arkitottelevaisuuskurssille ja agilityn alkeisiin. Mukavien ja kannustavien kouluttajien käsissä kipinä syttyi ja kerhon lajeista harrastimme ja kisasimme tokossa ja agilityssä sekä tottista BH:n verran. Monilajiseurassa on antoisaa harrastaa. Toimivia vinkkejä esim. motivointiin ja mielentilaan saa usein toisten lajien harrastajilta. Talkoissa pääsee aitiopaikalta tutustumaan uusiin lajeihin.
Tällä hetkellä harrastuskaverini on snautserinarttu Jassi ja lajejamme ovat agility, toko ja henkilöhaku.

Olen ollut RSKK:n hallituksessa reilut 13 vuotta ja PJ:nä vuodesta 2017.

Varapuheenjohtaja Eeva Heikkerö

Olen Eeva Heikkerö ja RSKK:n hallituksessa jo aika monetta vuotta mukana. Tällä hetkellä kotoa löytyy irlanninsusikoira, jonka kanssa tähdätään toko- ja rallytokokentille. Aiemmin kisasin näissä lajeissa bernhardinkoirieni kanssa, mutta kokeiltu ollaan lukemattomia muitakin lajeja. Koira nauttii kaikesta tekemisestä ja itselläkin on hauskaa kunhan ei ota asioita liian vakavasti. Yhdistystoiminta on minulle motivoivaa ja palkitsevaa, pidän tiimityöskentelystä ja meillä on RSKK:ssa huippuporukkaa!

Sihteeri ja jäsen Mikko Kerminen

Olen aloittanut yhdistystoiminnan agilityssä ratamestarina muistaakseni vuonna 2006. Hyvin monenlaisessa yhdistyksen toiminnassa on tullut oltua mukana 15 vuoden aikana.

Nykyään toimin kerhon sihteerinä ja jäsensihteerinä. Itse harrastan koiran kanssa vaan makoilua ja syömistä, siis yhdistystoiminnan lisäksi.

Jäsen Tommi Loukas

Olen ollut mukana RSKK:n toiminnassa vuodesta 2018. Perheessämme on kaksi dobermannia, joiden kanssa harjoittelemme enimmikseen palveluskoiralajeja.

Koiraharrastuksessa suurimmat kiinnostuksen kohteet liittyvät koiran motivointiin sekä oikeanlaiseen palkitsemiseen. On hienoa saada olla kehittämässä RSKK:n hallituksessa kerhon toimintaa laaja-alaisesti.

Jäsen Kaisa Heikkerö

Olen Kaisa Heikkerö, RSKK:n hallituksen jäsen ja kahden landseerin iloinen omistaja Hausjärveltä. Harrastan koirieni kanssa vesipelastusta, tokoa, rally-tokoa ja hakua, mutta tilaisuuden tullen kokeilen mielelläni kaikenlaisia muitakin lajeja. Erilaisiin lajeihin tutustumalla oppii aina jotain uutta ja löytää välillä uusiakin mieluisia harrastuksia.

Harrastuksen lomassa olen suorittanut VEPE:n koetoimitsijan ja koulutusohjaajan sekä rally-tokon koetoimitsijan pätevyydet.

Jäsen Katariina Koskinen

Asun maaseudun rauhassa Lopella, ja kotonani asustaa ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa koirani, australianpaimenkoirauros Rasa. Rasa täyttää 12 vuotta elokuussa 2021, mutta on virkeä seniori. Rasan kanssa olen harrastanut tavoitteellisesti agilityä ja TOKOa. Nyt sennuvuosina lajinamme on rally-toko, jossa treenaamme ja kisaamme mestariluokassa. Noseworkia teemme myös mielenvirkistämiseksi. Rasan kanssa olemme myös tehneet monia vaellusreissuja, tosin nykyään retket ovat lyhentyneet, mutta luonnosta nautitaan silti täysillä!

Kennelkerhon hallituksessa olen ollut vuodesta 2019 ja pestini jatkuu näillä näkymin ainakin vuoteen 2023 asti.  Nykyään toimin myös rally-tokon lajivastaavana.

Jäsen Leena Jokinen

Olen Leena Jokinen ja olen harrastanut 40 vuotta suursnautserien kanssa. Tällä hetkellä on numero viisi, Sauli 4v.

Jäsen Anni Roiha

Olen Anni Roiha, RSKK:n hallituksen jäsen ja toinen tokon lajiyhteyshenkilöistä. RSKK:n toimintaan tulin mukaan vuonna 2015, kun muutimme Riihimäelle.

Tällä hetkellä kotonamme asuu kaksi hollanninpaimenkoiraa, joiden päälajina on PK-jälki. Harrastan ja kilpailen koirieni kanssa myös tokossa ja rally-tokossa. Harrastusuran varrella olen pätevöitynyt useamman lajin koetoimitsijaksi, ja toimin myös aktiivisesti eri kokeiden järjestelytehtävissä.

Jäsen Jasu Hakman