Hallikausi on startannut

15.9.2022

Hyvää alkanutta syksyä!

Muistin virkistykseksi muutama sana hallikauden maksuista ja maksuohjeista. Mikäli aktiivisuusvelvoite on täytetty eli 20 talkootuntia on tehtynä 30.8., on oikeutettu hallimaksun suoritettuaan käyttämään hallia.

Mikäli et ole varma tekemästäsi tuntimäärästä, asiaa voi kysyä jäsensihteeriltä.

Aktiivisuusvelvoite ei koske ihan uusia jäseniä eli uudet jäsenet pääsevät ensimmäisellä kaudella mukaan hallitreeneihin pelkällä hallimaksulla. Koko tietopaketti aktiivisuusvelvoitteesta löytyy kotisivuiltamme: https://riihimaenseudunkennelkerho.sporttisaitti.com/seuran_esittely/aktiivisuusvelvoite/

Hallimaksun voi maksaa kerralla koko vuodelle tai erikseen syksylle ja keväälle. Syyskauden hinta on 40€ ja kesto 1.9.-31.12, kevätkauden hinta 40€ ja kesto 1.1.-30.4. Mikäli maksaa koko vuoden yhdellä kertaa niin hinta on 70€. Hallimaksusta ei tule erillistä laskua eikä hallimaksulla ole varsinaista eräpäivää, mutta vasta maksamisen jälkeen on oikeutettu käyttämään hallia.

Hallimaksu maksetaan yhdistyksen tilille FI39 1264 3000 1021 71 käyttäen viitettä 11206. Rahastonhoitaja ylläpitää hallioikeuden suorittaneiden listaa, joka löytyy hallissa olevalta ilmoitustaululta.

Hallin varaukset löytyvät kalenterista: https://riihimaenseudunkennelkerho.sporttisaitti.com/tapahtumakalenteri/ 
Aina kun kalenteri näyttää hallin olevan vapaana, saavat hallimaksun suorittaneet käydä harjoittelemassa siellä omatoimisesti. Eri lajien ryhmävuoroille ovat hallimaksun suorittaneet tervetulleita harjoittelemaan ryhmissään.

Avainpantit maksetaan samalle tilille kuin hallimaksutkin, mutta viitteellä 11002. Avaimen voi lunastaa Merja Ruutikaiselta (ruutimer(at)gmail.com) kuittia vastaan.

Iloisia treenejä!