Valmennusryhmä on tarkoitettu PK-oikeudet omaaville koiraroduille tavoitteelliseen tottelevaisuuden harjoitteluun. Jokaiselle koirakolle asetetaan selkeä tavoite, joka pyritään saavuttamaan ensi kesään mennessä. Ryhmän jäsenet sitoutuvat oman harjoittelun lisäksi edistämään toistensa harjoittelua (jaetaan vinkkejä, videoidaan, avustetaan...)

Ryhmään mahtuu 8-10 koirakkoa, ensisijaisesti aktiivisuusvelvoitteen suorittaneille sekä mahdollisuuksien mukaan uusille jäsenille. Ei erillistä harjoittelumaksua, hallikausi tulee olla maksettuna.

Ohjatut harjoitukset noin kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 10 alkaen. Ohjattujen kertojen välillä aktiivista harjoittelua hallivuoroilla ja kentillämme. Kouluttajana toimii Helena Niemi.

Ensimmäinen ohjattu kokoontuminen 7.10. klo 10

Toimintatavoista: Valmennusryhmälle perustetaan oma Facebook-ryhmä, jossa sovitaan treenit ja jokainen saa ohjausta ja neuvontaa kommentteina harjoitusvideoihinsa. Jäsenet raportoivat treenien sujumista säännöllisesti, jakavat videoitaan kommentteja varten ja auttamaan näissä toisiaan - Puhalletaan yhteen hiileen, yksin ei tarvitse puurtaa =)

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: laura.ilona.saari @ gmail.com (poista välit)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------