Ryhmänäyttely 29.7.2023

Tapahtuman fb-sivulle pääset klikkaamalla kuvaa

Tervetuloa Riihimäen ryhmänäyttelyyn!


28.7.2023 Lisätty linkki tuloksiin


18.7.2023 klo 21:36: Zaur Agabeyli, Azerbaidzan on valitettavasti estynyt saapumasta näyttelyyn.


Ryhmät: osa 5 & FCI6, FCI1, FCI2, FCI9. Myös pennut.
Järjestäjä: Riihimäen Seudun Kennelkerho ry

Paikka: Messupuisto (Riihimäki)
Messupuisto sijaitsee Suomen Lasimuseon ja Suomen Metsästysmuseon vieressä, Tehtaankadun pohjoispäässä. Alueella aloitettiin 90-luvulla pihamessujen järjestäminen ja siltä ajalta näyttelypuistossa on kaksi kaunista lampea, upeita istutuksia sekä erilaisia pinnoiteratkaisuja. Messupuiston idyllinen maisema tarjoaa siis valokuvauksellisia yksityiskohtia. Näyttelykehiä ympäröivät vanhat puut tarjoavat niin varjoa kuin sateensuojaakin ja tilava alue mahdollistaa väentungokselta välttymisen. Paikan päältä löytyy niin lounasta kuin kahvilapalveluja. Ystävällinen ja avulias näyttelyhenkilökunta on paikalla näyttelyväkeä varten, joten tulehan nykäisemään hihasta. Tervetuloa nauttimaan kiireettömästä ja mukavasta näyttelypäivästä!

Ilmoittautumiset 31.3./30.6./16.7. mennessä https://ilmoittautuminen.kennelliitto.fi/frmIlmoittautuminen.aspx?N=13008&Lang=FIN


Näyttelyn pääsponsorina toimii

Messupuiston idyllinen maisema tarjoaa upeita istutuksia ja valokuvauksellisia yksityiskohtia. Kehiä ympäröivät vanhat puut tarjoavat varjoa ja sateensuojaa.
Kaikki näyttelyn pokaalit ja ruusukkeet tulivat meille Mikkelin Ykköspalkinnosta


Näyttelyämme sponsoroivat myös

www.erakontti.fi Verkkokauppa kaikille metsästäjille.
Elise Oy tarjoilee näyttelymme äänentoistolaitteiston.


Yhteistyössä myös

Matkailukeskus Lempivaara

Lempivaara on luonnon keskellä sijaitseva ja kuuden lammen ympäröimä matkailukeskus, josta on Riihimäen keskustaan matkaa vain 5km. ​Vuokramökkien sekä vaunu- ja telttapaikkojen lisäksi Lempivaarasta löytyy A-oikeuksin varustettu ravintola (avoinna kesäisin), jossa tarjolla on mm. burgereita, pihvejä, salaatteja ja vohveleita.

Ravintola Klaas

Ravintola Klaas on näyttelyalueella, Lasimuseon tiloissa toimiva ravintola, joka tarjoaa näyttelypäivänä meille kahvilapalveluita viihtyisissä sisätiloissa. Klaasilla on myös terassipöytiä idyllisen, villiviinin verhoaman tiilirakennuksen sivupihalla.